У Ківерцях відбудеться тренінг «Взаємодія влади та громади»

18 Лютого 2021, 13:29
Фото ілюстративне 1893 Джерело: https://ubi-hall.com.ua/
Фото ілюстративне

У Ківерцях відбудеться тренінг «Взаємодія влади та громади: використання інструментів локальної демократії» від Ірини Гайдучик, голови Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії, та Волинського Інституту Права.

Захід відбудеться 20 лютого у місті Ківерці. Про це інформує голова «Youth Council Kivertsi» Анастасія Дем'янчук на своїй сторінці у фейсбуці.

Даний тренінг відбуватиметься у суботу з 10:00 до 18:00. До участі запрошують активних мешканців Ківерцівської, Жидичинської, Луцької та Липинської громад.

Для участі потрібно заповнити форму реєстрації. Реєстрація активна до кінця дня 18 лютого 2021 року.

«Вам не байдужа доля громади, де мешкаєте? Хочете стати кращою версією себе і дізнатися щось нове та корисне? Тоді ми запрошуємо саме Вас на тренінг «Взаємодія влади та громади: використання інструментів локальної демократії», – йдеться у дописі Анастасії.

Завдяки цьому заходу ви зможете дізнатися:

  • що таке адвокація і як її застосовувати для якісних змін в своїй громаді;
  • як реально впливати на життя громади без депутатського значка;
  • що зробити, щоб твоя ідея щодо вирішення актуальних проблем громади втілилися в життя;
  • як налагодити ефективну співпрацю влади і активних мешканців;
  • що таке інструменти локальної демократії та чому вони важливі для активних громадян.

Організатори заходу забезпечують учасників харчуванням, роздатковими матеріалами та повертають кошти за проїзд учасників при наявності квитків. Участь у тренінгу безкоштовна.

«Кількість місць обмежена. Тому, швиденько реєструйтеся та не проґавте шанс отримати корисні знання», – повідомила Анастасія.

Захід у Волинській області організовує Громадська організація «Волинський Інститут Права» в рамках проєкту «Підвищення рівня обізнаності громадян щодо інструментів локальної демократії на Волині», який реалізовує Громадська спілка «Мережа хабів громадянського суспільства України» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Читайте також: Ківерцівська бібліотека для дорослих видала календар знаменних дат громади

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром