У Ківерцях продали адмінбудівлю майже за мільйон гривень

21 Лютого 2021, 11:17
Фото адмінбудівлі 4711 Джерело: https://prozorro.sale/
Фото адмінбудівлі

У центрі Ківерців продали адмінбудівлю майже за мільйон гривень. Приміщення має площу практично 350 квадратних метрів.

Аукціон відбувся 18 лютого на сайті «Прозорро Продажі».

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях виставило на торги адмінбудівлю за адресою: місто Ківерці, вулиця Незалежності,18. Площа нерухомості – 346,9 квадратних метрів.

У описі об’єкту зазначено, що будівля зведена у 1960 році, має бетонний фундамент, дерев’яні стіни обкладені цеглою, перегородки деревяні, утеплені, покрівля – шиферна. У приміщенні наявні водопровід, каналізація, електроенергія, газовий котел для опалення.

Стартова ціна об’єкту була 445,01 тисяч гривень. Проте під час торгів вона зросла трохи більше як у два рази. В аукціоні взяли брали участь вісім учасників, серед яких підприємиця Ніна Павлішина, через яку у Ківерцях нещодавно розгорівся скандал.

3

Нагадаємо, жінка є власницею агенції ритуальних послуг і суборендаркою місцевого моргу. Три тижні тому, 1 лютого, рідні померлої від COVID-19 жінки разом із медперсоналом більше години мерзли біля дверей покійницької разом із тілом, так як ключі від приміщення були у Ніни Павлішиної. А також підприємицю підозрювали у псування чужого майна, а саме залитті будівельною піною ритуального автобуса конкурентів.

Підприємиця була готова купити адмінбудівлю за 900 тися гривень, але інші учасники обіцяли більше.

Найбільшу суму запропонували ПП Волинська медійна рекламна агенція «ВК-Компані» та підприємець Олексій Заяць. Підприємство поставило ціну 952 тисячі гривень, а Олексій запропонував на гривню більше – 952 001 гривню.

Олексій Заяць став переможцем торгів. Наразі чекають опублікування протоколу.




Читайте також: До 38 тисяч: скільки заробляють посадовці нової Луцької райради

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024