У Ківерцівській бібліотеці для дорослих провели літературну вікторину серед школярів

21 Лютого 2021, 13:32
Фото з заходу 1709 Джерело: Facebook
Фото з заходу

У Ківерцівській центральній районні бібліотеці провели літературну вікторину «Ти себе Українкою звала» до 150 річниці від дня народження Лесі Українки.

Захід відбувся 17 та 18 лютого. Про це повідомляє керівництво бібліотеки на своїй сторінці у фейсбуці.

Вікторину провели для вихованців гуртка Центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради (керівниці Наталя Літковець та Інна Кравчук), учнів 8-В класу, 7-В класу ЗОШ №3 (класна керівниця Олена Жучик) та учнів 6-А, 6-Б класів НВК «Ківерцівська ЗОШ І ст. - Ківерцівська гімназія».

«25 лютого в Україні відзначається 150 річниця від дня народження Лесі Українки – видатної української поетеси, перекладача, культурного діяча. Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові до людей, Леся Українка – неперевершений поет боротьби, поет-патріот. Її твори надихають, додають сил та впевненості», – йдеться у дописі.

Усі учасники заходу активно брали участь у конкурсах та правильно відповідали на запитання. Також присутні ознайомилися з виставкою-персоналією «...Забуття не суджено мені…».











Читайте також: У Ківерцівській центральній районній бібліотеці триває акція «Подаруй бібліотеці книгу!»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024