Ківерцівській районній друкарні треба дати «нове дихання», – голова райради Омельчук

23 Лютого 2021, 16:11
Фото з візиту голови райради та його підлеглих у Ківерцівську друкарню 2272 Джерело: Facebook
Фото з візиту голови райради та його підлеглих у Ківерцівську друкарню

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, радник голови Юрій Ройко та начальник відділу з питань освіти, науки, культури, молоді, спорту та медицини Віктор Білик побували на комунальному підприємстві «Ківерцівська районна друкарня».

Про це повідомляє пресслужба Луцької районної ради на своїй сторінці у фейсбуці.

З’ясувалось, що друкарня працює згідно графіку, на робочому місці є бухгалтер та працівники, проте директор із незрозумілих причин відсутній.

Голова райради Олександр Омельчук наголосив, що друкарні треба дати «нове дихання», аби вона запрацювала на повну потужність і почала приносити прибуток не лише для власного розвитку, а й до районного бюджету.

«Розглядаємо можливість перенести друкарню з Ківерців у Луцьк, адже районна рада має в обласному центрі приміщення, які можна відвести для типографії. Це збільшить потужність друкарні. Якщо вона раніше обслуговувала колишній Ківерцівський район та Ківерці, то після перенесення, розширить географію послуг на Луцьк та новостворений Луцький район», – розповів радник голови Луцької районної ради Юрій Ройко.

Довідка: рішенням четвертої позачергової сесії Луцької районної ради КП «Ківерцівська районна друкарня» передане на баланс комунального підприємства Луцької районної ради «Райтеплобуд».












Читайте також: Ківерці під загрозою затоплення: жителі міста скаржаться на вивезений сніг

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024