Не гроші й вино: що оригінального подарувати колезі

01 Березня 2021, 13:47
Фото ілюстративне 2738 Джерело: https://7arts.com.ua/
Фото ілюстративне

Чомусь усі звикли приділяти більше уваги подарункам, які призначені рідним і близьким людям. Товаришам по роботі дарують щось символічне, помилково вважаючи, що презент – це лише традиція та формальність. Щоб не витрачати пошуки на корисну й дійсно потрібну річ, зазвичай дарують конверт із купюрами, букет квітів і алкоголь, який разом випивають. Погодьтеся, такий собі варіант.

Будьте креативними й спробуйте здивувати, подарувати приємні емоції й настрій ще не на один день. Як це зробити? Не хвилюйтесь, ми вам у цьому допоможемо.

Подарунок, який використає ваш колега

Не скупіться на ідеї: організуйте вечірку-сюрприз, вручіть презент, який відповідає власним інтересам товариша. Таких ідей сила силенна. Ми склали перелік варіантів дарунків, якими отримувач скористається на роботі, у відпустці, вдома, на дачі, самостійно чи з членами родини:

  1. Лялька-шарж по фото – ідея з родзинкою. Таку річ виготовляють індивідуально, а це говорить про вашу небайдужість і бажання здивувати отримувача. Працівнику замовте статуетку, де він сам або з сім’єю, а начальнику – з усіма членами колективу. Досить дарувати рамки, годинники та кімнатні рослини на робочий стіл!
  2. Фотосесія – універсальний варіант, адже підійде як для працівника, який з вами в одному кабінеті, так і для шефа. Ви можете замовити сертифікат на чоловічу фотосесію, сімейну, етнічну, fashion, з проєктором чи конями. Солідному начальнику треба бізнес-фотосесію. Переглянути каталог і замовити сертифікат можна на https://www.bodo.ua/fotosessiya/.
  3. Картина за номерами – оригінальний подарунок, який треба самостійно розмалювати, а потім почепити на стіні. Це хороший спосіб відпочити після важкого робочого дня та проявити творчі здібності. Якщо не хочете обирати серед загальних варіантів у магазині, тоді замовляйте портрет по фото отримувача.
  4. Сертифікат в SPA. Хто гарно працює, той заслуговує на відпочинок.
  5. Планер знадобиться людині, яка вміє і любить керувати власним часом. Але не купуйте стандартний блокнот в магазині – замовте оригінальний з малюнком по фото свого майбутнього власника.

Навіть найбанальніші речі можна піднести цікаво. Лише увімкніть бажання та креатив і вам вдасться здивувати!

Як вручити подарунок в офісі, щоб запам’яталося

Простий і доступний спосіб – залишити на робочому місці перед приходом колеги. Прийшов, побачив, розгорнув, отримав заряд позитиву на весь день. Ну й звісно, у власника тепер більше часу подумати, яких частувань достойний презент.

Ще один варіант – з охоронцем. Зарання підготуйте його, нехай влаштує допит імениннику. Після відповіді на питання про дату народження охоронець привітає працівника й вручить подарунок від колективу.

Зробіть «випадкову» помилку й по черзі вітайте не тих колег. Як дійде черга справжнього іменинника, виносьте надувні кульки, торт і подарунок.

Гарне пакування – це не необхідність, а обов’язкова умова створення гарного настрою. Не нехтуйте цим елементом свята, щоб створити ідеальні умови для позитивних вражень від корпоративу на честь вашого співробітника.

Читайте також: Вихідні у березні: скільки відпочиватимуть українці

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39