Винесли вирок жителю Олики, який вкрав велосипед

08 Березня 2021, 15:31
Винесли вирок чоловікові, який у Переспі вкрав велосипед 2807 Джерело: https://kourier.in.ua
Винесли вирок чоловікові, який у Переспі вкрав велосипед

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця селища Олика Ківерцівського району, раніше неодноразово судимого, який вчинив крадіжку у селі Переспа.

Про це йдеться у вироку суду від 3 березня.

Чоловік 13 листопада 2020 року близько 18:45 перебуваючи поблизу магазину «Бастрон», що у селі Переспа, скориставшись тим, що його дії не помічено потерпілою та сторонніми особами, викрав велосипед марки «ММВЗ» синього кольору, ринкова вартість якого згідно з висновком судової товарознавчої експертизи становить 950 гривень. Він розпорядився вказаним майном на власний розсуд, завдавши потерпілій майнової шкоди на вказану суму.

У підготовчому судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні визнав повністю. Завдані збитки потерпілій стороні відшкодував. Потерпіла та обвинувачений уклали угоду про примирення.

Суд ухвалив угоду затвердити, визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, призначивши покарання у вигляді арешту терміном на три місяці. Також він має сплатити в дохід держави процесуальні витрати за проведення судової товарознавчої експертизи в сумі 817 гривень.

Читайте такожDocudays UA оголосив фільми з програми DOCU/КОРОТКО

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39