У Ківерцях відсвяткували 207 річницю Тараса Шевченка

10 Березня 2021, 11:26
2075 Джерело: Ківерцівська міська рада

У Ківерцях до дня народження Тараса Шевченка провели низку заходів.

Про це йдеться на сайті міської ради.

У вівторок, 9 березня, з нагоди відзначення 207-ї річниці від дня народження великого поета, художника і національного героя України Тараса Григоровича Шевченка міський голова Олександр Ковальчук та начальник організаційного відділу Маріанна Семенюк поклали квіти до пам’ятного знаку. До пошанування Кобзаря долучилися інші представники міської влади керівники установ, вчителі та громадськість.

Учасників заходу запросили на тематичну літературно-музичну композицію приурочену до дня народження Тараса Григоровича Шевченка «І досі в римах Заповіту – Шевченко знову ожива», яку підготували артисти будинку культури імені Михайла Ковальова, дитячої музичної школи та центру позашкільної освіти.

Під час літературно-музичної години звучали твори великого у виконанні місцевих колективів. Також, після заходу до слова запросили голову товариства «Просвіта» імені Т. Г. Шевченка, директора ЦБС Любов Іллівну Михальчук, яка висловила свою повагу великому генію Тарасу Григоровичу Шевченку і закликала молодь громади вивчати вірші та цікавитись творчістю улюбленого поета поколінь.

Читайте також: При міськраді хочуть створити комісію з питань захисту прав дітей

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром