Ківерці: гроші з благодійного концерту віддали дитячому будинку

20 Липня 2017, 09:55
3379

Кошти , які зібрали на органному концерті підуть на благодійність

У Ківерцівському костелі відбувся концерт органної музики, який поєднали із благодійністю – збирали кошти для відділення Крупівського навчально- реабілітаційного центру «Сонечко», – інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

У п’яти групах цього закладу навчається 60 дітей. Тут педагоги допомагають маленьким вихованцям впоратися із порушенням інтелекту та мовлення.

Народний депутат України від УКРОПу Ірина Констанкевич ще на початку літа побувала у відокремленому дошкільному відділенні «Сонечку» і заради того, аби допомогти діткам ще раз та привернути увагу ківерчан до недитячих проблем реабілітаційного центру відвідала благодійний концерт.

В цьому містечку за кілька вулиць від костелу, в «Сонечку» живуть десятки діток, яким потрібна допомога і уваги від тих, хто може нею поділитися. Вони забезпечені харчуванням, мешкають в теплих приміщеннях, але потребують додаткових можливостей для реабілітації. Тому ми маємо робити все, що в наших силах, аби ці діти змогли розвиватися та стали повноцінними членами суспільства, – переконана народний депутат.

Такі добрі справи йдуть не тільки на користь тим, заради кого вони робляться, а й на користь людям, які їх роблять, на користь їхній душі. Наші діти дуже ласкаві і надзвичайно добрі, і нам щиро хочеться допомагати їм всім, і зробити все, що у наших силах, – каже вихователь-методист дошкільного відділення «Сонечко» Крупівського НРЦ Людмила Луканьова.

До цієї доброї справи долучилися і вихованці Волинського державного училища культури і мистецтв імені І. Стравінського разом зі своїм викладачем, відомим волинським органістом Петром Сухоцьким. Для них участь в благодійному заході завжди приносить моральне задоволення, кажуть музиканти.

Такі концерти дають змогу людям доторкнутись до чогось високого і не буденного. Люди готові давати кошти і допомагати, бо вони впевнені, що ці гроші дійдуть до тих дітей, яким це потрібно, – запевняє студент Волинського державного училища культури і мистецтв імені І. Стравінського Ігор Дідинчук.

Кожен відвідувач концерту вніс свою пожертву, аби зробити життя дітей у центрі «Сонечко» комфортнішим, а отже дати шанс дітям зробити ще один крок до
особистісного розвитку. Педагоги «Сонечка» пишаються тим, що цього року 60% їхніх вихованців стали учнями загальноосвітніх шкіл області. Це свідчить про те, що їхня робота і їхні щирі наміри не марні.


1

1


1

1


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024