У Прилуцькому люди самотужки встановили дитячий майданчик

22 Липня 2017, 12:05
2945

Тепер дітки матимуть, де розважитися.

У Прилуцькому по вулиці Лісній мешканці села самі встановили дитячий майданчик. Про це в мережі Facebook пише користувачка Марія Кеда.

Дуже дякую усім хто сьогодні долучився до встановлення дитячого майданчика по вулиці Лісній у селі Прилуцьке, – зазначає пані Марія.

Свою вдячність у коментарях висловлює депутат округу Катерина Антонюк.

Це я дякую що нам допомогли – Інна та Микола Мацюк, Ольга та Володимир Романюк, сусід Василь, в облаштуванні дитячого майданчика по вулиці Лісній.

Читайте також:

У Ківерцях люди самі розчистили канаву




 

Коментарі
24 Липня 2017, 22:33
Дуже вже оце вихваляння надоїло ,це що кожен сільський депутат тепер буде піаритись що зроблено на його виборчій дільниці. Ми жителі вулиці І.Богуна ще осінню написали звернення на виділення коштів для благоустрою ігрового майданчика,адже ділянка виділена ще тим попереднім головою ,який те й робив лішби посварити усіх сусідів що мешкають поблизу тої земельної ділянки ,частково ми заготовили вже жерді щоб загородити ,просили щоб виділили половину ,а саме 10 000 тис. грн. а таку ж суму ми зберемо своїми силами,але на те звернення ні відповіді немає ні грошей.Мотивують що вже один виділений майданчик у нас є.Не будем сперечатись,так є але не там де виділена земля під майданчик,ми не проти що і там був ,бо вулиця Богуна не є коротка,і дітям мабуть не всім від початку і майже до АЗС це більше як 2 км , і хотілося б бачити як батьки в таку даль будуть відпускати своїх дітей у кінець вулиціБогуна на майданчик. На сьогодні в нас дуже багато дітей як дошкільного так і шкільного віку то потрібно щось робити ,рух на вулиці це як на якійсь автомагістралі де і коли буде проводитись ремонт дороги не допитатись,кожен раз якісь нюанси і відповіді,а ще що саме більше нас жителів тривожить ,що за липень місяць по нашій вулиці як тільки піде дощ ми сидимо майже добу без світла,як не ремонтні роботи ,то буря рве проводи,хто врешті буде за нас трохи вболівати,вже оце все так надоїдає ,що хочеться аж визвати усі телевізійні канали ,щоб побачили ,як сама найблища вулиця ,що зливається з містом процвітає,коли ми будем дійсно мати чим похвалитись ,що в селах не так і погано як пишуть ,мабуть ніколи. Іна сам кінець ще одне важливе питання ,коли буде освітлюватись вулиця,бо ми скоро будемо відслідковувати як і де по селі освітлюється нічної пори дорога ,якщо в голови є факти що вулиця БОГУНА не освітлюється в літній період і решта вулиць в селах ,що входять до ПРИЛУЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ,то ми його запросимо на вечірню прогулянку по території де його обрала громада
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024