У Ківерцях два будинки мають однакові номери

23 Липня 2017, 13:05
2792

Пенсіонерка не може отримати субсидію через те, що її будинок має такий самий номер як і сусідський.

Раїса Нагурна, що приживає на вулиці Ціолковського, 1а не може отримати субсидію. І все через те, що будинок її сусідів має такий же номер як ї її. Про це Район.Ківерці повідомляє сама жінка.

Каже, свій маєток побудували набагато раніше за сусідів. А після того як і вони звели хату, їм чомусь, «вручили» такий самий номер будинку. Багато років уваги на це не звертали, однак, коли мова зайшла за отримання субсидії, виникла проблема.

Розповідає, говорила із сусідкою, а та запевнила, що навіть не збирається щось зясовувати. Адже за переоформлення номеру треба платити гроші, а їй це, мовляв, не треба.

По-перше наш будинок побудували в 1968-1970 роках, а сусідський поставили вже 1978 році. Як можна було не дивитися, який тобі встановлюють номер, – обурюється жінка.

Найцікавіше те, що будинки знаходяться навпроти один одного. Хати, які мають непарні номери простягаються з однієї сторони вулиці, а ті що позначені парним номером – з іншої. То як могло вийти так, що сторона вулиці, де всі будинки мають парну нумерацію раптом позначили непарним числом.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024