Чатував із сокирою в руках: у Озері затримали зухвалого крадія

25 Березня 2021, 13:56
Сокира, якою крадій погрожував присутнім 3794 Джерело: https://vl.npu.gov.ua/
Сокира, якою крадій погрожував присутнім

У селі Озеро Ківерцівського району правоохоронці затримали чоловіка, який вкрав телефон і згодом, із сокирою в руках, кидав погрози.

Інцидент стався 24 березня, близько 2 години ночі. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Волинській області.

Поліцейські, виїхавши на місце події, допитали заявника, жителя села Озеро. Опісля вони вирушили брати пояснення у зловмисника, який нібито нетверезий спав у будинку. Проте 29-річний чоловік вже чатував на поліцейських за рогом будинку з сокирою та розпочав словесно погрожувати присутнім.

Поки поліцейські відводили заявника на безпечну відстань, крадій зрубав сокирою номерні знаки зі службового автомобіля та намагався утекти.

Правоохоронці наздогнали чоловіка, його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Сокиру вилучили.

Зловмиснику вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Встановлено також, що він раніше судимий за злочини проти правоохоронців. 

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Виїхав на зустрічну смугу: у Ківерцях ВАЗ збив велосипедиста

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024