На Ківерцівщині під час рейду оштрафували лучанина, який палив суху траву

05 Квітня 2021, 13:09
Фото ілюстративне 2524 Джерело: boratyn.silrada.org
Фото ілюстративне

Працівники Ківерцівського райвідділу ГУ ДСНС області під час рейду населеними пунктами Олицької та Підгайцівської громад оштрафували лучанина, який палив суху траву на відкритій території у селі Пальче. 

Рейд відбувся 4 квітня. Про це інформує Управління ДСНС України у Волинські області.

Співробітники Ківерцівського райвідділу ДСНС спільно з заступником начальника відділу Державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів, старшим державним інспектором з охорони навколишнього природнього середовища Волинської області під час пожежно-профілактичного заходу виявили громадянина Миколу Ф., 1974 року народження, що проживає в Луцьку. Чоловік спалював суху траву на відкритій території в селі Пальче. 

На цю особу склали протокол про адміністративне правопорушення за статею 77/1. Йому загрожує штраф на суму 3060 гривень.

ДСНС нагадує:

Категорично забороняється спалювати сміття, розводити багаття поблизу лісових насаджень, сухої рослинності та залишати недопалки чи сірники на трав’янистій підстилці. Необхідно пам'ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров'ю!

Читайте також: Які штрафи загрожують волинянам за пожежі в екосистемах

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024