Ківерцівська РДА планує святкування Дня Незалежності

31 Липня 2017, 11:30
2064

Низку питань щодо проведення свята вже обговорили на засіданні райдержадміністрації

24 серпня Україна відзначатиме головне державне свято – День незалежності. З метою належної організації та відзначення свята, підготовку  розпочато заздалегідь, йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Сьогодні під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Яни Церкевич відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 26 річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора. В ході засідання обговорено пропозиції щодо проведення ряду заходів у міському парку:  урочистостей, святкового концерту, розважальних заходів для дітей та молоді, спортивних заходів, конкурсів.

Також заплановано ряд заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора 23 серпня. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, які забезпечують і відповідають за організацію заходів та окремим керівникам підприємств, установ, організацій дано ряд доручень.

Заступник голови райдержадміністрації закликала громадськість міста і району, усіх небайдужих краян,  до активної участі в організації відзначення державного свята та запропонувала подавати пропозиції.  

Наступне засідання оргкомітету заплановане на 3 серпня в приміщенні райдержадміністрації. Початок зборів о 14:30.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024