Кубки, дипломи та солодощі: у Ківерцях відбувся турнір з міні-футболу

12 Квітня 2021, 15:17
Фото з турніру 3320 Джерело: Facebook
Фото з турніру

У місті Ківерці відбувся відкритий турнір з міні-футболу Ківерцівської міської територіальної громади серед юнаків 2007-2008 років народження.

Захід відбувся 11 квітня у неділю. Про це інформує Ківерцівська міська рада.

У змаганні, яке відбулося на міні-футбольному полі, взяли участь 6 команд, 4 з яких представляли Ківерцівську громаду та 2 – Цуманську громаду.

На турнірі були присутні не лише рідні та друзі футболістів, але й мешканців прилеглих будинків та міський голова Ківерців Олександр Ковальчук.

«Позитивний настрій, гарна погода та доброзичливість створювали особисту атмосферу взаємопідтримки, незважаючи на безкомпромісну та запеклу боротьбу. Перемоги та програші зустрічались з однаковою повагою до майстерності гравців, на турнірі панував дух корпоративної єдності», – йдеться у дописі міськради.

Перше місце серед команд по праву посіла команда ДЮСШ міста Ківерці (тренер – Дмитро Гаврук), друге – команда села міського типу Цумань (тренер –Олександр Гуменюк), третє – команда ДЮСШ міста Ківерці (тренер – Віктор Люпа).

Всі переможці отримали кубки, дипломи Ківерцівської міської ради та солодкі подарунки від підприємців.

Оргкомітет турніру визначив кращих голкіпера команди, гравця та бомбардира. Кращим голкіпером став Владислав Мозга (Ківерцівська ДЮСШ), кращий гравець – Дмитро Кулакевич (Цумань) та кращий бомбардир – Вадим Малащук (Ківерцівська ДЮСШ).

Міський голова Олександр Ковальчук долучився до нагородження учасників турніру.

«Я радий, що у місті Ківерці проходять такі турніри, які приносять почуття задоволення та гордості за дітей. Я вдячний всім учасникам за участь та підприємцям за підтримку» – зазначив міський голова.

Читайте також: Ківерцівський міський парк прибрали за 2,5 години: результати весняної толоки 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024