Ківерцівська міськрада та Волинський національний університет підписали меморандум про співпрацю

17 Квітня 2021, 14:26
Фото із зустрічі міського голови і ректора університету 3295 Джерело: Facebook
Фото із зустрічі міського голови і ректора університету

Міський голова Ківерців Олександр Ковальчук та ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось підписали Меморандум про співпрацю між міськрадою та університетом.

Зустріч відбулася 16 квітня. Про це інформує Ківерцівська міська рада.

Також під час підписання Меморандуму був присутній начальник гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради Микола Грибук.

Документом закріплені ключові позиції в напрямку забезпечення ефективної співпраці і залучення наукового потенціалу Університету до розвитку економіки та гуманітарної сфери громади.

«Меморандум про співпрацю, який ми укладаємо між Волинським національним університетом імені Лесі Українки та міською радою, стане надійною запорукою наших подальших партнерських відносин», – переконаний Олександр Ковальчук.

Угода містить наміри сторін співпрацювати у:

  • активізації наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності громади;
  • залученні науковців Університету до розробки та впровадження грантів і проєктів громади: підготовки фахівців для підприємств, організацій і установ громади та забезпечення безперервного професійного розвитку фахівців громади;
  • налагодженні співпраці з працедавцями громади щодо реалізації дуальної освіти, проходження виробничої практики на підприємствах і в установах громади тощо.

Читайте також: Знайшли винних у самовільній порубці дубів на Ківерцівщині 








Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024