У Дачному провели «Школу плавання»

05 Серпня 2017, 08:30
3058

У таборі Світанок діток залучали до спортивно-оздоровчих заходів.

Днями в дитячо-оздоровчому таборі «Сонячний», що знаходиться в селі Гаразджа Луцького району та таборі «Світанок», що знаходиться у селі Дачне Ківерцівського району працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей у літній канікулярний період «Школа плавання», – пише Волинська Правда.

В обох заходах було залучено близько ста дітей, які неабияк зраділи проведенню водного свята та змогли взяти участь у різних естафетах на воді: «Перенеси м’яч», «Торпеди», «Слухай сигнал». Під час заходудітей вчили основним прийомам техніки плавання: видих у воду, занурення тіла у воду, спливання, а також провели змістовну бесіду щодо запобігання нещасним випадкам на воді.

«Школа плавання» проводиться у період з 1 червня по 31 серпня на відкритих водоймах, відкритих сертифікованих різного типу басейнах, які відповідають санітарно-епідеміологічним нормам та спеціально облаштовані для навчання плаванню з дотриманням техніки безпеки.

Мета заходів – незмінна: ознайомлення та навчання дітей  і молоді елементам володіння техніки плавання; популяризація здорового способу життя; формування у дітей свідомої потреби у систематичних заняттях фізичною культурою та спортом; профілактика шкідливих звичок.

Після завершення свята найактивніші учасники отримали призи та дипломи за активну участь у заході.






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024