У ЖК «Амстердам» почали продаж квартир на 5 поверсі. ПЛАНУВАННЯ

19 Квітня 2021, 08:00
У ЖК «Амстердам» почали продаж квартир на 5 поверсі. ПЛАНУВАННЯ 1472
У ЖК «Амстердам» почали продаж квартир на 5 поверсі. ПЛАНУВАННЯ

У ЖК Амстердам (с. Струмівка) почали продавати мансардні квартири на верхньому 5 поверсі. За рахунок висоти кімнат ці помешкання є більш просторими, мають цікавий дизайн та ряд інших особливостей. Ціна – така ж, як і на решті поверхів, тобто –  від 17 500 грн/м2.

Чим особливі мансардні квартири в ЖК «Амстердам»?

  • Високі та просторі кімнати. Найвища точка стелі - більше 3 метрів, найнижча - 1,6. Це додасть кімнатам «повітря», такі приміщення завжди здаються більш просторими.
  • Стильний ремонт. Похилі дахи роблять інтер’єр незвичним та дають більше можливостей для сучасного і креативного облаштування кімнат.
  • Мансардні вікна дають більше світла. Детальніше про переваги мансардних вікон можна прочитати у статті “Компанія «Інвестор» зруйнувала міф про мансардні вікна” за посиланням.
  • Відкриті балкони. Лише у квартирах на 5 поверсі заплановані відкриті балкони, на інших поверхах будуть лоджії.
  • Наявність ліфтів. В більшості 5-поверхових будинків немає ліфтів і це додає зайвих клопотів, наприклад, під час ремонту чи коли в сім’ї є маленькі діти. Проте в усіх будинках ЖК “Амстердам” будуть ліфти.
  • Якісне утеплення даху разом із гідро- та пароізоляцією, тому температура повітря в мансардних квартирах буде такою ж, як і на інших поверхах.
  • Велика кількість різних планувань. Загалом це є особливістю всього ЖК “Амстердам” і вибрати різні варіанти помешкань можна на будь-якому поверсі, у тому числі - й на верхньому. Найменша мансардна квартира - односпальна площею 39 м2, є кілька варіантів з двома спальнями від 59 до 75 м2, а також триспальні площею 84,5 м2.

Планування мансардних квартир ЖК «Амстердам»:














Якими будуть мансардні квартири зовні, можна переглянути на рендерах, а також дізнатися більше про облаштування простору навколо ЖК «Амстердам» у статті «Європейські фасади, напіввідкритий двір та поквартирні «патіо». Чим особлива архітектура ЖК «Амстердам» за посиланням.







Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

+38 067 543 46 93

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024