Керівництво району привітало представників Національної поліції

05 Серпня 2017, 11:24
3110

З нагоди відзначення другої річниці Національної поліції, у світлиці районного відділу Національної поліції відбулися урочистості.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської районної держаної адміністрації (РДА). 

У п'ятницю, 4 серпня, привітали вольових та завзятих представників правоохоронних органів голова районної ради Василь Хмілевський, заступник голови РДА Яна Церкевич, секретар міської ради Оксана Баранович та начальник Ківерцівського відділу Національної поліції у Волинській області Юрій Столярчук.

Шановні працівники поліції, на ваших плечах лежить величезна відповідальність. Ви захищаєте права та свободи громадян, боретесь зі злочинністю, вдень та вночі охороняєте спокій мешканців міста та району. За дорученням голови районної державної адміністарції Валерія Ткачука вітаю вас з професійним святом і бажаю сил та наснаги рухатись вперед. Як показує статистика, за останні два роки злочинність в районі суттєво зменшилась. Представники правоохоронних органів нашого району на сході захищають незалежність нашої країни. Дехто віддав за Україну свої життя. Честь і хвала нашим мужнім хлопцям, а матерям, дружинам їхнім — низький уклін. А усім нам я бажаю мирного неба над головою, – зазначила Яна Церкевич.

З нагоди професійного свята та за сумлінне виконання службових обов'язків Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, міської ради відзначено кращих працівників Національної поліції.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39