Ківерчани обурені роботою екстреної медичної допомоги

07 Серпня 2017, 16:00
Фото ілюстративне 1755
Фото ілюстративне

До хлопця, що впав з велосипеда та розбив голову, швидка їхала більше 20 хвилин.

У неділю, 6 серпня, трапився інцидент. Поблизу магазину «Сяйво», що знаходиться по вулиці 17 вересня, 17-річний хлопець впав з велосипеда. Про це Район.Ківерці повідомляє місцевий житель.

За словами очевидця, хлопчик впав з велосипеда через те, що в транспортного засобу відлетіло переднє колело. Як наслідок – хлопчик впав з півтораметрової висоти та сильно вдарився головою об асфальт.

Коли я підійшов, там стояло багато людей, –  каже очевидаць. – У цей час потерпілий лежав на землі. Було дуже багато крові. Я побачив чоловіка, який сидів біля хлопчика і тримав його за голову. Саме він і надав першу медичну допомогу. Мені сказали, що на місце події вже викликали швидку. Однак бригаду екстренної медичної допомоги ми так і не могли діждатися. Ще через 5 хвилин я зателефонував на швидку знову. Мені повідомили, що машина вже в дорозі. З моменту дзвінка пройшло 10 хвилин. Стало жахливо дивитися на паніку людей та на хлопця, який навіть не міг підвестися на ноги. Я вирішив зателефонувати ще раз. І тільки через 7 хвилин з моменту мого останнього дзвінка ми все таки зустріли карету швидкої.

Коли якийсь чоловік підійшов до водія швидкої, аби запитати, чому так довго вони їхати, той з усмішкою відповів, що вони просто були на виклику у Ківерцях. «То як так можна «спішити» на виклик якщо за 20 хвилин можна заїхати у Луцьк»,  – обурюється ківерчанин.

 

Коментарі
08 Серпня 2017, 00:34
Я взагалі не розумію як так можна працювати. Тому що коли я телефонувала на швидку і просила, щоб приїхали то мені казали що потрібно робити, бо вони не будуть їхати. Ну вже якщо нічого не допоможе, то тоді ще зателефонувати до них. Де таке бачено, щоб надавати допомогу в телефонному режимі???
08 Серпня 2017, 01:44
Надіюсь хлопець одужає і купить собі вело-шолом, бо у нас в Ківерцях, як бачать велосипедиста в шоломі, то пальцями показують, ніби циркову мавпу побачили.
08 Серпня 2017, 11:38
шановні коментатори.хотілося щоб хоч хтось з вас попрацював у нас на швидкій.ви подивіться скільки працює бригад.на яких їздять автомобілях,це жах головне що пан КУЦ все це знає,де таке хто бачив щоб на весь район ,а особливо в КІВЕРЦЯХ щоб такі драндулети їздили в теперешній час ,чого в луцькому районі все гаразд .сам то не бійся не їздить на такій машині.дві бригади працює в зміну і де КІВЕРЦІ а де ЖУРАВИЧІ ,БІЛЬШЕ ще щось треба казати.а в КІВЕРЦЯХ ПОВИННО БУТИ ТІЛЬКИ ДВІ БРИГАДИ ,ЩОБ ЇХ НЕ ГОНИЛИ ПОВСЬОМУ РАЙОНУ. бувають випадки що навіть під час чергування не заїзджають на базу ,уявіть себе на їхньому місці і яку вони отримують зарплату.що стидно людям сказати.От як в <br/>нас і на якому рівні працює швидка екстрена допомога,там людей немає .а ми хочемо щоб нас рятували.
08 Серпня 2017, 12:52
Від ківерцівської ЦРЛ до Сяйва п&quot;ять хвилин пішки, видно дуже спішили що аж 20 хвилин їхали. Колись викликали вночі до дитини з температурою під 40. Приїхали через годину, коли температура вже почала спадати. За те що приї\хали заплатили за бензин. Не хворійте. бо з такими лікарями швидше можна тільки вмерти!!
08 Серпня 2017, 20:47
А тепер подивіться відео і прочитайте додаткаву інформацію згадно якої здійснюються виїзди ЕМД згідно протоколів у нас та ЄС.<br/>На головний біль - швидка ?! Невже самостійно тяжко знизити підвищей АТ, чи випити таблетки від головного болю ?!!!<br/>Доки бригади лікують ваш головний біль чи знижує незначно підвищений АТ , подумайте про інших - можливо десь помирає людина!!!
09 Серпня 2017, 02:29
А з амбулаторії медика не можна було покликати? Чи « не положено»?
09 Серпня 2017, 15:10
Не зрозумів нападок на ківерцівську швидку,а куди поділись оди про доктора хауса. Але автор свідомо бреше, в мене є знайомі і туди реально їхали 8 хв. провіряли.
09 Серпня 2017, 15:38
Диспетчер розказує як надавати допомогу потерпілому, поки їде швидка. Це світова практика і лише в нас сприймають як образу
12 Серпня 2017, 16:06
Бо люди в нас не грамотні в плані медицини. Із за підвищення температури чи срачкі особливо молоденькі мамаши зразу ж викликають швидку. Навіть той випадок коли той впав і голову розбив, в нас люди що не вміють бінтом голову перемотати? Аптечкі мають бути в кожній машині і там полюбе стояли машини, просто людям лєнь шось самому зробити завжди на когось надіються.
14 Серпня 2017, 13:14
Але що це за стаття, ні автора прізвища, ні клички, а то набрехав, аж Ківерчанам соромно.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024