Ківерціські медики розповіли про порятунок хлопця, якого вкусила змія

10 Серпня 2017, 11:07
Фото ілюстративне 1610
Фото ілюстративне

Поки карета швидкої доїхала до лікарні, у приймальній вже чекали лікарі-реаніматологи.

До центральної диспетчерської Волинського обласного центру екстренної медичної допомого та медицини катастроф (ВОЦЕМДМК) о 14:28 надійшов виклик (№ 9455) про те, що у лісі хлопця вкусила змія. Про це йдеться на сторінці ВОЦЕМДМК у мережі Facebook.

Фельдшерська бригада Ківерцівського відділення ЕМД терміново виїхала на місце події. 

Як розповіли рідні хлопчика, подія відбулась недалеко від дому, в лісі, де він косив траву, аж раптом відчув гострий біль у ділянці гомілки. В той самий момент помітив, як у густу траву швидко поповзла змія. На щастя хлопець був не сам у лісі. Рідні одразу зателефонували «103» і разом з потерпілим виїхали назустріч медикам.

Зустрівшись на півдорозі з медиками, постраждалого переклали в автомобіль ЕМД. Оскільки пацієнт скаржився на головокружіння, сонливість, нудоту фельдшер у автомобілі надавала необхідну медичну допомогу.

Диспетчер, який постійно підтримував зв'язок із фельдшером, попередив лікувальний заклад про те, що везуть пацієнта у важкому стані. Тому, поки автомобіль ЕМД доїхав до обласної дитячої лікарні – у приймальному відділенні їх уже чекали лікарі-реаніматологи.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром