Який відпочинок на Світязі вам підходить

10 Серпня 2017, 13:31
1186

 

Відпочинок у маєтку «Nester House», що в селі Світязь порадує кожного відвідувача вигідними цінами та максимально комфортними умовами. Підберіть свій ! 
 

 

Тут номери є на будь-який смак і гаманець:
 

 

  • Економ – головною перевагою цього номера є доступна ціна у поєднанні з якісними умовами. Тут є два дерев’яних односпальних ліжка з ортопедичними матрацами високої комфортності, невелика шафа між ліжками, де можна розкласти необхідні речі.

 

 
  • Стандарт – цей номер має всі ті ж умови, що й попередній, однак з дещо більш привабливим інтер’єром.

 

 
  • Напівлюкс – у цьому номері виконаному у мінімалістичному стилі й оздобленому натуральною деревиною, на вас очікує ще більший комфорт. Тут є і двоспальне дерев’яне ліжко з ортопедичним матрацом, і компактний диван, і простора ванна, і плазмовий телевізор та регульована тепла підлога.

 

 
  • Люкс – цей вид номерів передбачає ті ж умови, що й напівлюкс. Ще більше вишуканості в інтер’єрі та відчуття домашнього затишку не полишатиме весь час перебування. В кожному номері є покриття WI-FI. До того ж, у рахунок кожного номера входить сніданок.
 

 

Для шанувальників спорту точно знайдеться, де «розгулятися»: настільний тенісний, пінг-понг, батут, прокат велосипедистів і квадроциклів та можливість прокататися на човні. Рибалки і рибачки ж можуть позмагатися у «вудочній» вправності.

 

 
Чи не найбільшою перевагою у маєтку «Nester House» є можливість оздоровитись. Лікувальні чани стимулюють функції імунної системи та щитовидної залози, покращують діяльність опорно-рухового апарату, серцево-судинної і нервової систем, сприяють відновленню після травм та переломів та повертає пружність і еластичність шкірі. Приємним доповнення для вас стануть послуги професійного масажиста та лікувальні грязі.

 

 
Зрештою, не забудьте за гармонією маєтку добратись до Світязя, поблизу якого «Nester-House» має власний пляж зі спортивним майданчиком та літнім кафе. Щоб визначитись, який тип відпочинку Вам найбільше підходить, пропонуємо пройти невеличкий тест.
 
 
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024