Юний ківерцівський дослідник здобув призове місце у обласному конкурсі

03 Травня 2021, 16:21
Андрій Голуб – призер обласного конкурсу «Юний дослідник» 2173 Джерело: Facebook
Андрій Голуб – призер обласного конкурсу «Юний дослідник»

Вихованець гуртка «Любителі домашні тварин» Ківерцівського центру позашкільної освіти здобув призове місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник».

Про це інформує керівництво центру на своїй сторінці у фейсбуці.

Захід проводився Волинським обласним еколого-натуралістичним центром. У конкурсі взяли участь 96 учнів із закладів освіти Володимир-Волинського, Луцького, Камінь-Каширського, Ковельського районів, які представили 79 науково-освітніх проектів.

Андрій Голуб, вихованець гуртка «Любителі домашні тварин» (керівниця – Тетяна Ісакова), представив на конкурс проєкт «Особливості утримання кролів в домашньому господарстві». Його дослідницька робота здобула ІІІ місце у номінації «Тваринний світ» та відзначена дипломом управління освіти і науки облдержадміністрації. 

«Вітаємо з перемогою! Бажаємо юному натуралісту і його керівнику нових відкриттів та здобутків у пізнавальній, експериментально- дослідницькій діяльності з різних напрямів природознавства та біології», – привітав Ківерцівський центр позашкільної освіти свого вихованця.

Читайте також: Запрацював сучасний та оновлений ЦНАП у Ківерцях: ФОТО 

Андрій Голуб – призер обласного конкурсу «Юний дослідник»
Андрій Голуб – призер обласного конкурсу «Юний дослідник»

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром