У Ківерцях відбувся турнір із дворового футболу

11 Травня 2021, 14:17
2029 Джерело: Сайт Ківерцівської міської ради

У Ківерцях відбувся заключний весняний турнір під егідою Асоціації дворового футболу 5х5.

Про це йдеться на сайті міськради.

Протягом двох днів 16 колективів з Волині, Рівненщини та Києва змагалися на міському спортмайданчику, аби розпочати боротьбу за три комплекти трофеїв: «ADF WestNet Cup», «Кубок Перспективи» та «Кубок Престижу».

У фіналі за кубки змагалися команди «Бережанка», «Грифони», «VitMix», «Дім Фасадів» та «Ярославичі».

Основний час фінального протистояння за «Кубок Престижу» між «Бережанкою» та «Грифонами»  завершився з рахунком 2:2. У серії післяматчевих пенальті майстерність голкіпера «Бережанки» дозволила його команді святкувати перемогу 5:4.

Вже в дебюті заключного поєдинку «Кубку Перспективи» київський «VitMix»  відзначився у воротах «Дому Фасадів». Після забитого голу столичні гості раз-по-раз створювали небезпечні моменти у карному майданчику своїх візаві. Втім, збільшити перевагу «VitMix» не зміг. У свою чергу, за кілька хвилин до фінального свистка, лучанам вдалося зрівняти рахунок і перевести матч у серію пенальті. У футбольній лотереї фортуна вдруге відвернулася від киян – 2:4 і «Дім Фасадів» у запеклому протистоянні здобув «срібний» кубок турніру.

У фінальному матчі «ADF WestNet Cup» «Ярославичі» зуміли дотиснути суперників з «Олімпу» – 2:1 і стати абсолютними  чемпіонами заключного весняного турніру під егідою АДФ.

Кращим голкіпером турніру став Іван Семенюк. Звання «Кращого гравця» турніру здобули Артур Яручик («Кубок Престижу»), Віталій Шинкарук («Кубок Перспективи»), та Павло Ліщук («ADF WestNet Cup»).

Читайте також: Ківерчани зайняли призові місця на чемпіонаті Луцька з легкої атлетики

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024