Ківерцівські чиновники говорили про підготовку до Дня незалежності й нового навчального року

15 Серпня 2017, 09:09
1339

Заступник голови райдержадміністрації Яна Церкевич провела нараду за участю керівників структурних підрозділів, відділів та служб райдержадміністрації щодо розв’язання актуальних питань гуманітарної сфери району.

Під час засідання підвели підсумки минулого тижня та визначили завдання на поточний робочий тиждень. Керівники РДА доповіли про свою роботу, поточні проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення, – повідомляють у райдержадміністрації.

Під час наради обговорені питання підготовки освітніх закладів району до нового навчального року, проведення спортивних заходів, захист прав дітей, соціальний захист сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах тощо.

Заступник голови райдержадміністрації акцентувала увагу на належній підготовці заходів до Дня незалежності України та Дня Державного Прапора та проведенні їх у кожному населеному пункті району. Особлива увага була зосереджена на фінансуванні заходів та залученні до участі сімей учасників АТО, дітей пільгових категорій, ветеранів війни та праці.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024