Ківерці: чаркування закінчилося смертю

15 Серпня 2017, 14:19
Фото ілюстративне 2412
Фото ілюстративне

У неділю, 13 серпня, до чергової частини Ківерцівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку по вулиці Степана Бойка у райцентрі раптово помер чоловік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили особу потерпілого, ним виявився 37-річний житель райцентру Ківерці. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті, – повідомили у прес-службі волинської поліції.

Згідно з висновком експерта, у потерпілого виявили тілесні ушкодження, які за ступенем тяжкості відносяться до категорії тяжких, що спричинили смерть.

З’ясувалося, що напередодні волинянин вживав алкоголь у компанії знайомих. Згодом між чоловіками зав’язалася сварка, під час якої 28-річний житель райцентру Ківерці наніс потерпілому тілесні ушкодження, від яких той згодом помер.

«За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу», – повідомив Сергій Козак, т.в.о. начальника ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024