Активістів Ківерцівської громади запрошують до участі у благодійному проєкті

16 Травня 2021, 10:11
Фото ілюстративне 1701 Джерело: gk-press.if.ua
Фото ілюстративне

Громадська організація «Розвиток Волині» запрошує громадських активістів з Ківерцівської територіальної громади до участі в проєкті «Волинь Благодійна».

Про це інформує пресслужба організації на своїй сторінці у фейсбуці.

Мета цього проєкту: розвиток волонтерства в громадах Волині задля подолання освітніх обмежень, які виникли внаслідок пандемії COVID-19, зокрема, для допомоги дітям із вразливих верств населення щодо здобуття якісної освіти через налагодження співпраці та мобілізацію зусиль влади, бізнесу та мешканців громад.

Конкурс має на меті відібрати до участі в проєкті активних та дієвих представників та представниць з Ківерцівської громади (5 осіб), які пройдуть триденний навчальний курс «Волонтерство в громадах», а потім зможуть реалізувати благодійні ініціативи в своїх громадах з метою збору коштів та комп’ютерної техніки для дітей із вразливих верств населення, які не можуть здобувати якісну освіту в період карантинних обмежень.

Завдяки участі в навчальному курсі ви дізнаєтеся про:

  • сутність волонтерства, цінності та мотивацію волонтера;
  • проєктний підхід в роботі волонтера;
  • комунікаційну компетентність волонтера задля ефективної взаємодії з владою та громадою;
  • специфіку волонтерської діяльності в умовах пандемії COVID та карантинних обмежень;
  • а також розробите концепції благодійних заходів для проведення в своїх громадах.

Громадська організація «Розвиток Волині» буде здійснювати менторський супровід активістів під час реалізації їх благодійних акцій в громадах та надасть фінансову підтримку задля ефективного проведення благодійний заходів.

Для участі в проекті необхідно до 20 травня (включно) заповнити коротку аплікаційну форму та надіслати її на електронну адресу: [email protected]. Форму можна завантажити за посиланням.

Результати відбору учасників програми буде повідомлено 21 травня 2021 року.

Триденний навчальний курс для учасників проекту буде відбуватися в останній тиждень травня.

Довідка: проєкт «Волинь Благодійна» реалізується громадською організацією «Розвиток Волині» за підтримки Програми ULEAD з Європою/ULEAD with Europe. Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Читайте також: Учень Ківерцівської гімназії отримав нагороду за участь у волонтерському русі

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024