У Луцьку відбувся урбан-пленер: хто прийшов і що малювали. ВІДЕО, ФОТО

17 Травня 2021, 09:47
У Луцьку відбувся урбан-пленер: хто прийшов і що малювали. ВІДЕО, ФОТО 1829
У Луцьку відбувся урбан-пленер: хто прийшов і що малювали. ВІДЕО, ФОТО

Перший урбан-пленер Луцька відбувся на території житлового комплексу Супернова.

До створення міських пейзажів долучилися мешканці ЖК, працівники Будівельної компанії Інвестор та студенти і працівники кафедри дизайну Волинського національного університету імені Лесі Українки. Про це йдеться на сайті «Інвестора».

Як проходив захід – дивіться у відео: 

«На “Супернові” особлива атмосфера, тихе місце, немає шуму і транспорту, поруч парк і співають пташки. Людям хочеться тут творити. А малювання напряму пов’язано із будівництвом, це – перші кроки до архітектури, креслення і створення в майбутньому гарних будинків», – поділився враженнями від пленеру директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Хоча за умовами урбан-пленеру не обов’язково було малювати самі будівлі житлового комплексу, всі учасники на своїх полотнах зобразили саме «Супернову».

«Ці будинки справді надихають. Вони незвичайні, виконані в дуже творчому і класному стилі, який нагадує баухаус. Тому ми вирішили взяти участь в пленері і створити щось нове, счасне і класне», – пояснила Катерина Фелістович, студентка факультету культури і мистецтв ВНУ.

Усі створені картини незабаром будуть виставлені на аукціон, а за виручені кошти планують реалізувати іще якусь корисну ініціативу.






























Подобається творча атмосфера “Супернови”? Звертайся у відділ продажів Будівельної компанії “Інвестор” і дізнавайся, як сюди заселитися:

+38 067 543 38 36

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024