Нардеп відвідала дні села у Тростянці та Дачному

16 Серпня 2017, 09:19
2646

Ірина Констанкевич: найбільшим багатством цієї громади є люди, які хочуть змін і прикладають для цього зусилля.

Минулої неділі народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич та депутат Волинської облради від фракції «УКРОП» Олександр Омельчук відвідали дні села Тростянець та Дачне у Ківерцівському районі. Про це інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

У Тростянецькому будинку культури зібралось чимало людей різного віку. Для глядачів виступили народні аматорські колективи із пісенними, танцювальними та гумористичними номерами.

Ірина Констанкевич зауважила, що найбільшим багатством цієї громади є люди, які хочуть змін і прикладають для цього зусилля.

Тростянецький сільський голова Олександр Ковальчук подякував народному депутату за підтримку їхньої громади та висловив сподівання, що незабаром одна з найбільших їхніх мрій – створення молодіжного центру з кінотеатром на базі клубу – нарешті втілиться у життя.

Свято у Дачному також пройшло із піснями та танцями. Насолоджувались народними талантами глядачі просто неба у сосновому лісі. Ірина Констанкевич привітала присутніх із днем села. Нардеп зазначила, що чимало проблем має сільська громада Прилуцького, зокрема, які стосуються освітянських питань.

«Мені прикро було почути, що із дванадцяти дошкільнят у перший клас місцевої школи піде лише п’ятеро. Ми всі розуміємо, що є діти – є майбутнє.  Хочеться, щоб учнів було більше, щоб вони навчались у сільській школі. Зрозуміло, що у навчальному закладі мають бути створені відповідні умови для того, аби батьки не боялись віддавати сюди своїх дітей. Тому  буду сприяти покращенню умов для забезпечення освітніх потреб дітей», – підкреслила Ірина Мирославівна.








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024