Кількість отруєних у Ківерцівському кафе зростає

16 Серпня 2017, 17:36
2589

Кількість постраждалих від отруєння на весіллі перевалила за 30.

Більше трьох десятків людей потрапили до лікарень після того, як погуляли на весіллі у ківерцівському кафе. Про це інформує Волинь 24.

Потерпілих й досі привозять до медзакладів, тому їх остаточна кількість поки невідома. Про це в коментарі розповів генеральний директор Ківерцівського районного територіального медичного об’єднання Михайло Слижук.
 

Раніше ми повідомляли, що у місті Ківерці на святкуванні весілля у кафе «Гопачок» отруїлося 26 людей серед яких є діти. Попередній діагноз – сальмонельоз.

Читайте також:

У Ківерцях на святкуванні весілля отруїлися гості

За словами медика, перших потерпілих почали привозити до лікарні ввечері 14 серпня. Однак, навіть 16 серпня за допомогою до медиків звернулось ще дві людини, тому остаточна кількість постраждалих поки невідома.

Отруєні скаржились на діарею, біль в животі, високу температуру та загальну слабкість.

Наразі у Ківерцівській районній лікарні – 19 людей, в тому числі шестеро дітей. Четверо з них перебувають у важкому, але стабільному стані, стан решти потерпілих – середньої важкості.

За прогнозами лікарів, їм доведеться пробути в стаціонарі від 10 до 14 днів.
 

Заступник головного лікаря з медичної частини Волинської обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський також розповів, що в обласному медзакладі наразі перебуває 16 людей, серед яких – троє дітей. Їх стан – середньої важкості.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024