Цуманська лікарня розігрує на аукціоні пральню

19 Серпня 2017, 11:42
3041
Цуманська районна лікарня Ківерцівського району Волинської області оголошує аукціон з продажу комунального майна територіальних громад сіл, селищ і міста району.
 
Про це інформують на сайті Ківерцівської районної ради.
 
Назва об'єкта: будівля пральні, загальною площею 177,3 кв.м. 
 
Адреса: Волинська область, Ківерцівський район, смт. Цумань, вулиця Філатова,6.
Початкова ціна продажу: 98 854,00 гривні (Дев’яносто вісім тисяч вісімсот п’ятдесят чотири гривні 00 кйок) без урахування ПДВ.
Відомості про об’єкт: рік будівництва – 1956. Будівля тривалий час не використовується за своїм призначенням. Стан будівлі – аварійний, напівзруйнований. Відсутні – прорізи, підлога, оздоблення, інженерні комунікації. Для відновлення будівлі – потрібна повна реконструкція та заміна конструктивних елементів. 
Відомості про земельну ділянку: окремо земельна ділянка не відведена. Питання приватизації (оренди) земельної ділянки вирішується за ініціативою покупця після укладання договору купівлі-продажу об’єкта.
 
Умови  продажу  об’єктів:
  • Подальше використання об’єкта виключно для надання послуг медичного характеру.
  • Утримання об’єкта та прилеглої території в належному санітарно-екологічному стані.
  • Покупець вирішує питання землекористування згідно з чинним законодавством України протягом одного року з моменту набуття права власності.
  • Переможець аукціону (Покупець) в установленому порядку, у термін не пізніше 15 (п’ятнадцяти) банківських днів від дня затвердження протоколу аукціону, перераховує кошти за придбаний об’єкт на відповідний банківський рахунок ТБ «Універсальна-Полісся». Фактична передача об’єкта проводиться після внесення платежів і підписання акта прийому-передачі.
  • Покупець відшкодовує вартість робіт пов’язаних з підготовкою об’єкта до приватизації та проведенням аукціону.
  • Витрати щодо нотаріального оформлення договору купівлі-продажу несе покупець.
  • У випадку відмови покупця від даного об'єкта після укладення договору купівлі-продажу договір вважається розірваним. При цьому покупець сплачує продавцеві штраф у розмірі 20 % від ціни придбаного об'єкта.
  • Продавець гарантує, що об'єкт не входить до переліку об'єктів, які не підлягають приватизації, не є проданим, заставленим, переданим, не знаходиться під арештом, судових справ щодо нього немає.
  • Продавець надає можливість попереднього ознайомлення з об’єктом.
  • Аукціон проводить товарна біржа «Універсальна-Полісся».
Реєстраційний внесок  17,00 гривень (Сімнадцять гривень 00 копійок) без ПДВ, та гарантійний внесок – 10% від початкової вартості продажу об’єкта, що становить відповідно – 9885,40 гривень (Дев’ять тисяч вісімсот вісімдесят п’ять гривень 40 копійок) без ПДВ, вносяться шляхом безготівкового перерахування на рахунок: товарна біржа «Універсальна-Полісся», р/р 26008522796600 в АТ “УКРСИББАНК” м. Харків МФО 351005 код ЄДПРОУ 39331314. Гарантійний внесок, сплачений покупцем (переможцем) для участі в аукціоні, зараховується йому в рахунок остаточної оплати вартості об’єкта продажу.
 
Ознайомитись з об’єктом можна в робочі дні за їх місцем знаходження.
 
Аукціон буде проведено о 12- ій годині 22 вересня 2017 року в приміщенні Цуманської районної лікарні Ківерцівського району Волинської області, за адресою: Волинська область, Ківерцівський район, смт. Цумань, вулиця Філатова,6.
 
Заявки на участь в торгах приймаються щоденно з 9-00 до 17-00 (крім вихідних) за адресою: Волинська область, Ківерцівський район, смт.Цумань, вулиця Філатова, 6, Цуманська  районна лікарня, телефон: 9-45-73, або місто Луцьк, проспект Волі, 30 приміщення товарної біржі «Універсальна-Полісся», телефон (096)59-29-299.
 
Останній день прийому заявок на участь в аукціоні – три дні до початку аукціону.
 
Довідки за телефоном (096) 9067078. 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024