Голова райради привітав ківерчан та жителів району з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності

23 Серпня 2017, 12:10
Василь Хмілевський 1259
Василь Хмілевський

Василь Хмілевський: нехай кожен день буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками.

Голова Ківерцівської районної ради Василь Хмілевський на сайті Ківерцівської районної ради привітав усіх з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України.

Вітаємо Вас з головними святами нашої держави – Днем  Державного Прапора та Днем Незалежності України! Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

День Незалежності – це не просто День Народження Держави, це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили історію і боролися за державність. Незважаючи на непростий для нашої Батьківщини час, незалежність сприяє утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови України як демократичної, правової, соціальної і економічно міцної держави.

Від усього серця бажаємо, щоб життя всіх родин завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного  стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Нехай кожен день буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України!

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39