Ківерцівщина: четверо чоловіків побили охоронця та вивезли його в ліс

28 Серпня 2017, 09:52
5898

У селі Гайове схопили чоловіків, які знущалися з охоронця «Цуманської пущі».

Сьогодні в селі Гайове Ківерцівського району четверо чоловіків на автомобілі з логотипами «Мисливський майдан» побили охоронця лісу з Ківерцівського національного природного парку«Цуманська пуща». Про це пише користувач Сергій Гетманчук у спільноті «Самооборона Ківерці», що в мережі Facebook.

Спочатку побиття відбувалось в місцевому магазині, потім потерпілому вдалось втекти і заховатись в будинку свого родича та зателефонувати в поліцію. Його витягли з будинку, запхали в багажник автомобіля і вивезли до лісу.

Зі слів чоловіка його били та погрожували розправитись із сім'єю.

Коли на місце прибули працівники поліції разом з Ківерцівською самообороною, вище згадані особи чинили опір, була застосована зброя. Всі учасники конфлікту затримані, потерпілий охоронець лісу в лікарні.

Наразі ведеться слідство.



1






 

Коментарі
28 Серпня 2017, 15:54
Волинський бізнесмен Руслан Михальчук прикриваючись громадською організацією "Залісся" та незаконним договором по співпраці (суборенді) мисливськими угіддями ТзОВ "Майдан мисливський" створив та екіпірував приватну банду, яку очолили два брата-безпредєльщики Руслан та Ігор Пірацький. На жаль це не перші погрози службі охорони природно-заповідного фонду, але така жорстокість серед білого дня в неділю на очах багатьох людей... В що перетворили наші міста та села місцеві "бізнес еліти", які спішать за рахунок змінених меж населених пунктів оформити побільше землі, надр, мисливських угідь, тощо, а ще вони хочуть управляти обєднаними громадами.
28 Серпня 2017, 18:17
Одразу підключилися професійні свідки, активісти, "просто небайдужі", знавці будь-якоі справи. Може підкажете, на якій підставі ОЗУ "Самооборона" застосувала резиностріл на відстані 1,5 м., внаслідок чого один з учасників конфлікту позбувся ока? І яка в тому була необхідність? Опишите родинні зв'язки праціників ківерцівськоі поліціі з "постраждалим"? І поясните громаді, що вибивши око, довелося вигадувати історію про "вивезення до лісу?
29 Серпня 2017, 00:44
Цей безпридєл вже давно вони викрутяться, можуть будь кого побити і нічо не буде бидляки
29 Серпня 2017, 00:46
Їх на передову з їхньою зброєю, хай там воюють а не в селі
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024