Резервісти Ківерцівщини вирушили на військові навчання

30 Серпня 2017, 09:20
2160

У вівторок, 29 серпня, з Ківерцівського військового комісаріату військової частини міста Володимир-Волинський вирушила команда резервістів.

Про це йдеться на сайті «Блок Петра Порошенка Солідарність».

Мета служби у військовому резерві – планомірна підготовка резервістів для комплектування Збройних сил України та інших військових формувань особовим складом у мирний та воєнний час шляхом набуття та підтримання на належному рівні вмінь і навичок за відповідною військово-обліковою спеціальністю.

«Ми повинні кожен раз бути готовими до захисту України. Ці збори надзвичайно необхідні. Моє переконання у тому, що кожен чоловік у випадку потреби повинен знати, де його зброя і що він повинен робити», – зазначив перший заступник голови Ківерцівської райдержадміністрації Юліан Таранчук.

Він подякував хлопцям за патріотизм та сумлінне виконання військового обов’язку.

«Збори триватимуть п’ять днів. Удосконалити навички відповідно до своїх військово-облікових спеціальностей вирушили колишні бійці та новобранці з різних населених пунктів району», – наголосив районний військовий комісар Дмитро Ковальов.

Коментарі
30 Серпня 2017, 21:05
Навчання мають бути 30 днів а не 5<br/>і дехто у же під Львовом
30 Серпня 2017, 21:27
Якщо маєте цікаву інформацію для новини, пишіть у нашу спільноту в мережі Фейсбук або прямо на сайт! Будемо дуже вдячні!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром