Свято Першовересня відзначили у Ківерцівській експериментальній школі

02 Вересня 2017, 14:00
5285

Учора, 1 вересня, усі школи Ківерцівщини знову наповнились метушнею, дитячим сміхом і справжнім життям.

Розділили урочистість Дня знань і представники районної державної адміністрації, які вітали шкільні громади району з Першовереснем, – йдеться на сайті ківерцівської райдержадміністрації.

Свято Першого дзвоника у Ківерцівській експериментальній школі (КЕШ) відбулося традиційно урочисто.  Багато вишиванок, букетів перших осінніх квітів. Усі причепурені, трохи схвильовані, учні отримували багато гарних побажань і напутніх слів. Хвилювалися мами, татусі і бабусі, численні глядачі, які прийшли і приїхали подивитися на це очікуване дійство.

На початку урочистої лінійки пастир церкви Євангельських християн-баптистів Олександр Троцюк молитвою благословив школярів на новий навчальний рік.

За традицією привітала учнів, вчителів, батьків та гостей зі святом директор школи Світлана Свиновей. 
Громаду КЕШ від імені голови РДА Валерія Ткачука поздоровила зі святом його заступник Яна Церкевич. Вона бажала педагогічному та учнівському колективам щасливого навчального року, гарних оцінок учням, взаєморозуміння та натхнення і головне мирного неба над головою.

«Щастя, міцного здоров'я, легко сприймати науку і скоріше підростати – на радість родинам, на славу Україні,» – побажав міський голова Володмир Жгутов.

Слово мали  найменші і найстарші школярики, батьки. Першачки отримали перші книги та символічні подаруночки.

Під оплески пролунав перший дзвінок, який засвідчив про початок нового навчального року.

Фото Ківерцівського інформаційного порталу.



































2




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39