Ківерцівські волонтери вчергове поїхали в АТО

06 Вересня 2017, 18:14
4919

Цих вихідних Сергій Гетманчук, Василь Озоровський , спільно з Сергієм Степаненком (ГО «Серце Патріота») відвідали ряд військових частин у зоні АТО в районі Попасної та Горлівки. 

Про це пише на свої сторінці у Facebook Сергій Гетманчук.

Громада села Озеро Ківерцівського району провела благодійний концерт, на кошти від якого закупили бензопилу та дизпаливо. Самооборона Рожищ привезла продукти.

Кошти на дизпаливо дали О. Сень, Р. Шевчук, П. Антоненко , В. Сокол (Золота Нива), І. Кропивський (ПП «Ривеніс»),  а також купили плівку для бліндажів та автозапчастини.

С. Чухрій, Ю. Устимчук – будматеріали. І. Дмитрук дав арматуру для скоб, а коваль Д. Шрамко виготовив їх. В. Сардак насушив тарані для бійців. В. Дедюх знову передав оселедці та тюльку у відрах, що вже стало доброю традицією для цього підприємця. 

Керівник місцевого Червоного Хреста Л. Новосад дала дитячий одяг, який волонтери відвезли по дорозі в дитячий інтернат в місті Словʼянськ.

Нашим землякам в зоні АТО завжди приємно, що про них памʼятає громада, – зазначає Сергій Гетманчук, – радіють, як діти, коли отримують адресні передачі від рідних. Це значно піднімає бойовий дух бійців. Подяка всім небайдужим. Є також потреба в теплому одязі, електричних масляних радіаторах, буржуйках, газових плитках.









 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024