Юні ківерцівські тиверці стали найкращими рятувальниками в Україні

07 Вересня 2017, 06:06
1479

Ківерцівські виховаанці ГО «Школа безпеки та виживання ТИВЕР» вибороли перемогу серед 17 команд юних рятувальників зі всієї України.

З 28 серпня по 3 вересня на базі Українського дитячого центру «Молода Гвардія» пройшли Всеукраїнські змагання юних рятувальників «Школа безпеки». Про це йдеться на каналі Головного Управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Одеській області в YouTube.

Участь у заході прийняли 17 команд з 13 областей України. Метою змагань були вдосконалення теоретичної підготовці і виконання тренувальних вправ з особистої та колективної безпеки.

Юні рятувальники змагалися в подоланні надзвичайних ситуацій, проведення рятувальних робіт за допомогою спеціального спорядження, роботи з приладами радіаційної, хімічної розвідки та дозиметричного контролю тощо, виконували спеціальні завдання з пошуку, деблокування, надання допомоги постраждалим.

Окрім програми на природному середовищі, змагання вмістили різні літературно-музичні виступи, конкурси «Візитка», «Міс та Містер рятувальник», «Конкурс патріотичної пісні», стіннівок, різноманітні квести та багато інших.

В тривалій боротьбі загальне перше місце в змаганнях посіла команда Волинської області, друге місце отримала команда Тернопільській області та третє місце вибороли юні рятувальники Києва. Усі переможці, як в загальнокомандних, так і в особистих заліках, були нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками.

Нагадаємо, що абсолютну перемогу у всеукраїнських змаганнях здобула команда школи безпеки та виживання «Тивер» з міста Ківерці.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024