Ківерчан просять долучитися до допомоги вразливим сім'ям

18 Червня 2021, 12:42
Допомога з комп'ютерною технікою 1251
Допомога з комп'ютерною технікою

У Ківерцівській та Маневицькій громадах організовують благодійну акцію, аби надати дітям з вразливих сімей цих громад можливість навчатися дистанційно в період дії карантинних обмежень через збір та передачу їм комп'ютерної техніки.

Про це інформує громадська організація «Розвиток Волині» на своїй сторінці у фейсбуці.

Як можна допомогти:

  • віддати свій комп'ютер, ноутбук або будь-яку іншу комп'ютерну техніку, якою ви більше не користуєтеся;
  • взяти участь у благодійних заходах та майстер-класах, які будуть відбуватися під час святкування дня міста в Маневичах 20 червня та в Ківерцях 27 червня, та підтримати проєкт невеликим фінансовим внеском;
  • перерахувати кошти на рахунок нашої організації (реквізити надамо приватно).

 

Що буде відбуватися далі:

  • організація проведе ревізію всієї зібраної техніки, закупимо необхідні додаткові компоненти (оперативна пам'ять, жорсткі диски тощо) та доукомплектуємо техніку таким чином, щоб передати дітям комп'ютер, готовий для навчання.

 

Хто саме отримає техніку:

  • списки сімей з дітьми, які належать до вразливих категорій населення, нададуть управління соціальних служб Ківерцівська міська рада та Маневицька селищна рада.

 

Куди нести техніку:

  • у Луцьку - Розвиток Волині (вулиця Ковельська, 1, 2 поверх, офіс 4, 063 982 4940);
  • у Ківерцях — громадська організація «Станція добра» (вулиця Шкільна, 15, середа-четвер з 9:00 до 12:00 та з 18:00 до 21:00, 066 802 2038);
  • у Маневичах — громадська організація «Осіб з інвалідністю «Довіра» (вулиця Незалежності, 18, Маневицька публічна бібліотека, 097 866 3522).

Довідково: Проєкт «Волинь Благодійна» реалізується громадською організацією «Розвиток Волині» за підтримки Програми ULEAD з Європою/ULEAD with Europe. Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Читайте також: 90 тисяч за життя: 20-річному лучанину потрібні гроші на лікування

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024