Ківерці: спортсменів привітали з професійним святом

08 Вересня 2017, 11:13
1215

На початку вересня відзначають День фізичної культури та спорту. 7 вересня у дитячій юнацькій спортивній школі м. Ківерці відбулися урочисті та спортивні заходи з нагоди свята.

Успішних спортсменів, тренерів, фахівців фізичної культури і спорту, ветеранів спорту, а також прихильників фізкультурно-спортивного руху Ківерцівщини привітали перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук, заступник голови райдержадміністрації Яна Церкевич, завідувач сектору з усправах молоді та спорту Марія Хазанюк, начальник відділу освіти райдержадміністарції  Микола Грибук, міський голова Володимир Жгутов, перший заступник міського голови Ольга Поліщук, директор ДЮСШ Олександр Левчук, – повідомляє сайт РДА.

«Спорт – це здоров’я, молодість, мир і краса! Бажаємо всім міцного здоров´я, успіхів, наполегливості, наснаги та перемог у спорті і особистому житті! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя важливій справі, що символізує велич духу, волю і мужність, сприяє популяризації та розвиткові фізичної культури і спорту заради миру і добра, в ім’я утвердження у світі сильної і здорової української нації», – зазначив у вітальному слові Юліан Таранчук.

Заступник голови РДА з гуманітарних питань Яна Церкевич, вітаючи спортсменів, підкреслила, що в сучасній державі мають зростати нові громадяни, фізично та морально здорові. На стадіонах  і спортивних полях району завжди повинні бути діти та молодь. Це важливо, бо у складні для України часи випробувань саме зростання рядів прихильників фізичної культури і спорту стане запорукою утвердження людської краси і величі, прагнення до самовдосконалення.

З нагоди свята, яке символізує невпинний рух та прагнення нових перемог, представники районної та міської влади нагородили грамотами та цінними подарунками успішних тренерів, спортивних фахівців і викладачів, активних спортсменів та ветеранів спорту, котрі є гордістю Ківерцівщини.

У рамках спортивного заходу відбулися спортивні змагання з легкої атлетики, футболу.

На урочистостях з показовими номерами виступили  юні боксери та вихованці зразкової студії танцю «Мега Денс».










 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024