Засідав виконавчий комітет Ківерцівської міської ради: що погодили та затвердили

09 Липня 2021, 17:12
Засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради 1722
Засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради

Відбулося засідання виконавчого комітету Ківерцівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Олександра Ковальчука.

Виконком зустрічався 7 липня. Про це інформує пресслужба міськради.

У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

На засіданні члени виконкому затвердили рішення про безоплатне обслуговування жителів громади у відділенні соціальної допомоги вдома. 

Також затвердили рішення про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності та про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу нерухомого майна, яке належить на праві приватної власності неповнолітній.

Окрім того, розглянули питання про упорядкування черги квартирного обліку дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. 

Також погодили режим роботи об’єкту торгівлі фізичної-особи підприємця та розглянули ряд питань про присвоєння поштової адреси земельним ділянкам.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Ківерцівської територіальної громади.

Читайте також: Ківерцівські депутати та активісти стали учасниками Школи адвокації та партисипації

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024