На дорогах Волині контролюють правила пересування великогабаритних транспортних засобів

10 Липня 2021, 17:58
На дорогах Волині контролюють правила пересування великогабаритних транспортних засобів 1267
На дорогах Волині контролюють правила пересування великогабаритних транспортних засобів

Поліція Волині нагадає, що з 1 червня 2021 року в денну пору доби застосовуються обмеження та заборона руху автомобільними дорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн, крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Це відбувається з метою зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг при температурних показниках повітря вище +28 С.

З цією метою на автомобільних дорогах загального користування державного значення встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити. Для тимчасової стоянки транспортних засобів в області використовується 26 майданчиків в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу (їх перелік на сайті Укравтодору).

Саме за дотриманням водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів та вимог дорожніх знаків і слідкують працівники поліції.

Читайте також: Укрпошта випустила нові поштові марки до 150-річчя Лесі Українки

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин. А також Instagram.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024