Засудили чоловіка, який вчинив стрілянину на консервному заводі у Ківерцях

12 Липня 2021, 16:09
Засудили чоловіка, який вчинив стрілянину на консервному заводі у Ківерцях 2046
Засудили чоловіка, який вчинив стрілянину на консервному заводі у Ківерцях

Судили чоловіка, який погрожував пістолетом працівникам на консервному заводі у Ківерцях. Злочин трапився ще у 2014 році, а днями Луцький міськрайонний суд призначив злочинцю покарання у виді одного року умовного покарання.

Про це журналістці Район.Ківерці стало відомо з Єдиного державного реєстру судових справ.

19 травня 2014 року близько 11 години в приміщенні котельні, що на території консервного заводу на вулиці Жовтневій в Ківерцях, п’яний чоловік направив пістолет на двох потерпілих та погрожував їм вбивством, стріляючи в повітря та землю поблизу них.

До слова, працівники виконували роботу по найму – демонтували котел. Натомість злочинець змусив їх роздягнутися до спідньої білизни та зайти у приміщення неробочого холодильника, що в сусідньому біля котельні приміщенні. Після цього він вивів з холодильника одного з потерпілих та провів в парк, що знаходиться поблизу заводу, де з метою демонстрації сили здійснив постріл в повітря.

Через дві години злочинець знову завів потерпілого на територію заводу та з метою залякування потерпілих та інших осіб здійснив ще два постріли в повітря. Згодом він припинив це робити, адже викликали поліцію.

У суді злочинець, який працює юристом-консультантом у громадській організації «Всеукраїнська батьківська рада», визнав свою вину, пояснивши свої дії тим, що подумав, що потерпілі — це злочинці, які викрадають державне майно. А роздягнутися він їх змусив, аби пересвідчитися, що вони не мають зброї.

Врахувавши всі обставини справи, зокрема думку потерпілих, які не наполягали на суворому покарання, суд реальний строк три роки та один місяць замінив одним роком умовного.

Читайте також: У жителя Ківерцівщини на підприємстві знайшли незаконно зрубані колоди

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39