Чемпіонат АДФ у Ківерцях видався гарячим

19 Вересня 2017, 12:03
1365

Вболівальники, що минулих вихідни прийшли подивитися чемпіонат АДФ, не пожалкували.

Про це пише ВолиньСпорт.

Суботні матчі почалися з доволі негаданих поразок команди «Шігірюм». Колектив, що неодноразово підіймав кубок чемпіона, досить несподівано поступився у двох зустрічах і цим подарувала можливість новачку – ФК «Дежа» – поборотися за головний трофей.

За підсумками особистих зустрічей з квартету “А” боротьбу за чемпіонство продовжать «Сахарадо», «Young Boys» та «ФК Дежа». У кубок відправляються «Альянс», «Tereveni», «Топільно» та «Шігірюм».

Недільні матчі матчі супроводжував дрібний дощ, тож вболівальники меланхолійно припускали: «Це погода сумує за вильотом «Духче»…

Доволі сюрпризно команда села Духче поступилася колективу «WestNet» – вродовж гри колектив з Рожищенського району контролював ситуацію, але двічі припустився серйозних помилок. Їх упевнено реалізував провідний гравець суперників Сергій Шумський.

Звісно, потрібно відзначити і впевнену гру голкіпера команди “WestNet”, який неодноразово рятував команду. Таким чином, завдяки перемозі “Західного Нету”, ківерцівські “леви” змогли потрапити до елітного етапу чемпіонату.

Слід відзначити колективні дії команди «Respect» – вона найменше з усіх колективів пропустила та зуміла не програти в матчах своєї підгрупи.

До вищої ліги з групи «Б» вийшли: «Respect», «Lions Kivertsi» та ФК «Ярд», у кубку поборються: «Духче», «Фортуна», «WestNet» та «Крупа».

Зазначимо, що уже 23-24 вересня відбудуться фінальні поєдинки ліги, де стане відоме ім'я осіннього чемпіона АДФВ.












Читайте також:

Ківерці: розповіли про старт Дворової ліги АДФ Волинь

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром