У «Цуманській Пущі» спалахнула пожежа

21 Липня 2021, 13:12
У «Цуманській Пущі» спалахнула пожежа 1259
У «Цуманській Пущі» спалахнула пожежа

Помітили займання працівники лісової охорони державного підприємства «Колківське лісове господарство» з допомогою камер відеоспостереження.

Пожежа сталася 16 липня, близько 15:00. Про це інформує пресслужба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства на своєму сайті.

Спалахнув вогонь у масивах Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща», що в зоні відповідальності СГВК «Полісся», яке не належить до сфери управління Волинського ОУЛМГ. Займання виникло на території між населеними пунктами Омельне та Мар’янівка Луцького району.

На місце оперативно чотири пожежні автомобілі місцевих підрозділів ДСНС та ДП «Колківське ЛГ». До гасіння залучили два трактори, працювали понад 20 людей. Цього разу спільними зусиллями загоряння вдалося швидко локалізувати. Вигоріло в межах півтора гектара, де пройшлася низова пожежа.

Лісівники нагадують: далі може утримуватися спекотна погода — варто бути обережними з вогнем та не залишатися байдужими, якщо виявили навіть найменше загоряння. Повідомляйте за номером «101» чи працівників державної лісової охорони.

Читайте також: У Клепачеві дерево впало на електроопору

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром