Ківерцівського патрульного атестуватимуть на комісії

27 Липня 2021, 11:30
Засідання атестаційної комісії 1537
Засідання атестаційної комісії

У Луцьку 27 липня відбудеться засідання атестаційної комісії ГУ НП.

З метою об’єктивного і неупередженого з’ясування спроможності поліцейських за своїми професійними та особистісними якостями виконувати службові обов’язки на посадах (при призначенні на вищу посаду), 27 липня 2021 року о 10.00 год. в приміщенні ГУНП у Волинській області (м. Луцьк, вул. Винниченка, 11, каб. 53 комп’ютерний клас) розпочнеться тестування працівників поліції (згідно списку).

27 липня 2021 року о 14.30 год. в приміщенні залу колегії ГУНП буде проведено засідання атестаційної комісії №8 ГУНП. На засіданні комісії буде розглядатись питання призначення на вищу посаду (без проведення конкурсу) наступних працівників ГУНП в області (з урахуванням результатів тестування, згідно списку).

Так, серед тих, хто проходитиме атестацію - Прокопчук Юрій Анатолійович, інспектор сектору реагування патрульної поліції  відділення поліції №1 (м. Ківерці) Луцького районного управління поліції ГУНП, який претендуватиме на посаду старшого інспектора сектору реагування патрульної поліції  відділення поліції №1 (м. Ківерці) Луцького районного управління поліції ГУНП.

Умови та правила проведення тестування

Професійний тест (тест на знання законодавства, а саме: Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції») складається з 60 тестових питань. Кожна правильна відповідь на тестове питання оцінюється 1 балом. Максимальна кількість можливих балів дорівнює 60.

Тест загальних навичок складається з 60 тестових питань з визначення рівня логічних, вербальних та математичних здібностей кандидата. Кожна правильна відповідь на тестове питання оцінюється 1 балом. Максимальна кількість балів дорівнює 60.

Основні правила поведінки під час проходження тестування:

  • забороняється користуватись електронними приладами: мобільними телефонами, калькуляторами
  • забороняється користуватись друкованими або рукописними матеріалами
  • забороняється спілкуватися між собою під час тестування та під час фіксації результатів
  • забороняється виходити з аудиторії до завершення другого тесту
  • забороняється користуватись іншими програмами на Вашому комп’ютері, окрім програми тестування
  • забороняється користуватись власними чернетками або блокнотом – перед вами на столі лежить папір та ручка, користуйтесь ними, якщо не вистачить – підійміть руку та ми дамо Вам додаткову чернетку. забороняється забирати з собою чернетки та відривні папірці з логінами та паролями

До початку тестування телефони мають бути повністю вимкнені та лежати на столі, за лінією монітору, а усі інші Ваші особисті речі мають бути прибрані зі стола.

У класі під час тестування постійно ведеться відеоспостереження, тож будь-яке порушення правил буде зафіксовано на відео.

Кандидат, який допустив порушення, відсторонюється від подальшої участі в тестуванні.

Кандидати, які без поважних причин своєчасно не з’явилися на тестування або були відсторонені від подальшої участі в тестуванні, до наступних етапів конкурсу не допускаються.

Забезпечити прибуття о 09.45 до ГУНП у Волинській області поліцейських в однострої (типу А).

У зв'язку з пандемією коронавірусу усім особам, які претендують на зайняття вищих посад, згідно спису, на тестування та засідання комісії прибути у засобах індивідуального захисту (маски, рукавички) та з індивідуальними предметами канцелярії (ручки, папір).

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024