Працівник геокадастру у Ківерцівському районі через суд поновився на посаді

28 Липня 2021, 09:30
Засідання суду 1296
Засідання суду

Волинський окружний адміністративний суд розглянув адміністративну справу за позовом до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Про це йдеться у рішенні Волинського окружного адміністративного суду від 5 липня.

Чоловік звернувся до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області з позовом про визнання протиправними та скасування наказу від 6 квітня 2021 року про звільнення; поновлення на посаді головного спеціаліста відділу контролю за використанням та охороною земель у Ківерцівському, Маневицькому, Рожищенському районах Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Волинській області; стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Позивач вважає своє звільнення протиправним, оскільки постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2021 року відмінено рішення про ліквідацію ГУ Держгеокадастру у Волинській області, через яке його звільнили.

З наведених підстав позивач просив позов задовольнити.

Суд вирішив позов задовольнити повністю. Визнати протиправним та скасувати наказ Головного управління Держгеокадастру у Волинській області від 6 квітня 2021 року про звільнення позивача.

Його повинні поновити на посаді головного спеціаліста відділу контролю за використанням та охороною земель у Ківерцівському, Маневицькому, Рожищенському районах Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Волинській області з 7 квітня 2021 року.

Також з Головного управління Держгеокадастру у Волинській області стягнули на користь позивача середній заробіток за час вимушеного прогулу у сумі 24 715,54 гривні.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024