У Ківерцях закінчилися чемпіонати дворового футболу

26 Вересня 2017, 09:05
1964

Надзвичайно швидко пролетів футбольний місяць у столиці дворового футболу Волині – місті Ківерці.

Про це Район.Ківерці розповідає голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк.

Гравці, тренери, вболівальники, мали змогу спостерігати, надзвичайно цікаві баталії, цього разу організатори подарували колективам справжній футбольний драйв, адже колективи грали коловий чемпіонат, таким чином кожна команда зіграла по 10 поєдинків. Клуби  як зазвичай після відбіркового етапу були розділенні на «вищу» та «першу» лігу. У Вищій зібралися колективи: FC «Respect»(Луцьк), «Young Boys» (Ковель), «Сахарадо» (Луцьк), «Ярд» (Луцьк), «Дежа» (Горохівський район) та «Lions» (Ківерці).

Відзначимо не поступливість жодної із команд, навіть під час проливної зливи, котра супроводжувала футбольні поєдинки увесь недільний вечір, на футбольному полі панували справжні футбольні емоції та непоступлива боротьба, за підсумком чемпіонату перемогу святкувала команда «Respect», срібні медалі завоювали – «Ярд», а бронза дісталася – «Сахарадо».

Як зазначив керівник команди «Respect», а за сумісництвом і кращий голкіпер чемпіонату – Ткачук Андрій: «Хочу подякувати усім командам за цікаві футбольні поєдинки, щиро вдячний своїй команді за волю до перемоги, у всім поєдинках хлопці билися до кінця,щиро дякую усім хто нас підтримував та вірив у нашу перемогу, окремий Respect організатором цього футбольного заходу,надіюся що турніри будуть і надалі набирати обертів, а ми в свою чергу будимо долучатися до футбольних заходів».

У першій лізі між собою змагалися колективи: «Шігірюм» (село Прилуцьке), «WestNet» (Луцьк), «Tereveni» (Луцьк), Духче (Рожищенський район), «Альянс» (Рожище), «Крупи» (Луцький район) та «Фаворит» (Луцьк).

Фінальний матч виявився надзвичайно цікавим та драматичним, було усе: проливний дощ, справжня чоловіча боротьба, а на завершення серія пенальті. Отож у фіналі зустрілися «Tereveni» – «Альянс», гра була надзвичайно рівна, і відбувалася за сценарієм фіналу, жодна команда не хотіла відкриватися та у відповідь на швидкі м’ячі суперників старалися швидко відігратися, таким чином у основний час рахунок 2-2, а у після матчевій серії перемогу святкувала команда «Альянс».

Кращі гравці чемпіонату:

  • Кращий голкіпер – Андрій Ткачук  «Respect»
  • Кращий гравець – Ярослав Кухаренко  «Respect»
  • Найкорисніший гравець – Ярослав Ярош «Ярд»
  • Кращий гравець (перша ліга) –  Руслан Глинюк «Альянс»
  • Команда fair play – «Tereveni»

Після завершення поєдинків, голова асоціації дворового футболу Волині – Микола Озюк, нагородив кращі команди, гравців. Колективи отримали ціні подарунки від організаторів, партнерів АДФ, зазначимо що уже вкотре, генеральним партнером АДФВ став депутат волинської обласної ради – Володимир Дейна.

Голова Асоціації дворового футболу Микола Озюк розповів: «Щиро вдячний командам за чудові емоції, котрі вдалося відчути впродовж цього місяця, дуже приємно що наша футбольна сім’я розширюється, і надалі ми як організатори розширюватимемо нашу лігу, долучати все нові колективи, та дотримуватися головного девізу АДФ це футбол-відпочинок-друзі».



















 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024