Ківерцівський центр зайнятості: дванадцятці безробітних запропонували роботу на підприємстві

30 Вересня 2017, 08:00
1953

В четвер, 28 вересня, в Ківерцівському районному центрі зайнятості провели ярмарку вакансій для ТЗОВ «СТЕЛЛА ПАК УКРАЇНА».

Про це провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Ківерцівського районного центру зайнятості Тетяна Красівова.

Підприємство займається виробництвом тари з пластмас. Тому на сьогодні потребують укомплектування вакансії – машиніста намотувальних та навивальних машин. У заході взяли участь 12 безробітних, що перебувають на обліку в Ківерцівському районному центрі зайнятості.

Начальник цеху ТЗОВ «СТЕЛЛА ПАК УКРАЇНА» Ігор Петручук ознайомив присутніх з роботою підприємства, презентував відповідні вакансії та вироби за якими здійснюється підбір працівників, специфікою роботи, оплатою праці, режимом та графіком роботи, тощо.

Учасники ярмарку мали можливість поставити питання та отримати вичерпні відповіді. Роботодавець запропонував відвідати підприємство для більш детального ознайомлення з умовами праці.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Михайло Марчук ознайомила пошукачів роботи із ситуацією на ринку праці, послугами служби зайнятості.

За результатами проведення ярмарки вакансій четверо безробітних виявили бажання ознайомитись з умовами роботи безпосередньо на виробництві.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39