З Днем вчителя привітали головного педагога Ківерцівського району

02 Жовтня 2017, 17:50
4066

Ківерцівський центр зайнятості привітав з професійним святом Надію Величко – методиста районного методичного кабінету Відділу освіти.

Про це Район.Ківерці повідомляє начальник відділу взаємодії з роботодавцями Михайло Марчук.

Педагогічний колектив Ківерцівського району складає 1384 вчителів. Ківерцівський районний центр зайнятості тісно співпрацює з Відділом освіти Ківерцівської районної державної адміністрації не тільки в профорієнтаційному напрямку, але й в працевлаштуванні. Для молодих вчителів – спільні зустрічі і співбесіди, для учнів – профорієнтаційні заходи.

Найбільше навантаження в цих питаннях покладено на Надію Величко – методиста районного методичного кабінету Відділу освіти
Ківерцівської РДА. Надія Макарівна – ветеран педагогічної праці, професіонал, яка вміє налагодити правильні стосунки з педагогами району.

До щирих вітань педагогам району з нагоди дня вчителя приєднався і Ківерцівський районний центр зайнятості, а Надії Величко  директор Ківерцівського РЦЗ Микола Музичук вручив Подяку за вагомий внесок та співпрацю в реалізації державної політики зайнятості, соціального захисту населення від безробіття.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024