У Знамирівці та Холоневичах нагадали правила пожежної безпеки

03 Жовтня 2017, 12:13
1794

У понеділок, 2 жовтня, рятувальники з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій провели профілактично-роз'яснювальні заходи серед мешканців сіл Знамирівка та Холоневичі Ківерцівського району.

Працівники ДСНС роз’яснили основні правила безпечної поведінки у побуті, зокрема під час користування електричними приладами, перебування у природних екосистемах, а також у разі виявлення вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів, – повідомляє прес-служба УДСНС у Волинській області.

Особливу увагу звернули на одиноких літніх людей та їхні помешкання, провели бесіди щодо дотримання ними правил пожежної безпеки, наголосили на обов’язковій перевірці пічного та газового обладнання перед початком опалювального сезону.

Співробітники ДСНС закликали під час сільськогосподарських робіт: збирання картоплі, прибирання території біля хат і на полях,  не розводити відкритий вогонь та стежити, щоб діти не брали до рук сірників, а також розповсюдили інформаційні листівки ДСНС України.





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024