Голова громади представив нову директорку Ківерцівської гімназії

28 Серпня 2021, 15:02
Міський голова Ківерців представляє нову директорку школи 2620
Міський голова Ківерців представляє нову директорку школи

Міський голова Олександр Ковальчук разом із начальником гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради Миколою Грибуком представили педагогічному колективу нову директорку НВК «Ківерцівська ЗОШ І ступеня – Ківерцівська гімназія».

Захід відбувся 26 серпня. Про це інформує пресслужба міськради у фейсбуці.

Новою керівницею навчального закладу стала Оксана Данилюк. Директоркою школи її обрали шляхом проведення конкурсу, який відбувся 4 серпня 2021 року. Згідно з контрактом директор на посаду призначається терміном на 2 роки.

Олександр Ковальчук привітав Оксану Данилюк з новою посадою та висловив побажання.

«Я хочу побажати, щоб під новим керівництвом школа всебічно розвивалася. І я впевнений, що новий директор, сповнений сил та енергії, разом із дружнім та прекрасним колективом зможуть зробити заклад ще кращим», – виголосив очільник громади.

Микола Грибук також привітав новообраного директора школи та побажав успіхів, натхнення та наполегливості у роботі. Крім цього подякував заступниці директора школи Олені Миронюк за старанність та успішність у виконанні покладених на неї обов’язків. 

Також начальник гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради згадав попередню директорку школи – Людмилу Кацевич, яка доклала максимум зусиль у зміцненні матеріально-технічної бази даного навчального закладу та впроваджувала інноваційні технології в навчально-виховний процес.

Оксана Данилюк сердечно подякувала за привітання. Звертаючись до колективу виразила подяку за підтримку та запевнила, що всі разом впораються із поставленими цілями та завданнями.

Читайте також: Нарада директорів ківерцівських закладів освіти: нові обличчя та підготовка до початку навчального року

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024